Vyhledávání


  7x22 This Is Not Gonna End Well

 

DOWNLOAD

 

twitstamp.com

Spřátelené Weby

 StarGate Atlantis

www.TheClevelandShow.cz

SerialZone.cz - seriálySeriálové triko

https://timqui.sweb.cz/hadejfilm-cz-88-31.gifStarGate SG-1

www.FamilyGuy.cz

 

Dva a půl chlapa ON-LINE!uloz.to - sdilej snadno data

 

TOPlist

Jon Cryer ve 2 nových filmech

29.05.2009 12:46

John Cryer,kterého známe pod jménem Alan Harper už hrál ve více jak 20 filmeh a ted se chystá na další dva,ve kterých však nemá hlavní roli.                    

První se jmenuje Stay Cool,který je v kinech od 23.4.2009 a v ČR jen tak brzo nebude...Jon si v něm zahraje postavu jménem Javier.A zahraje si se známou zpěvačkou a herečkou Hillary Duff.

Žánr:Komedie/Drama

Popis:To, co před lety působilo jako přátelství, které vydrží na vždy, je pryč, z kamarádů se stali napůl cizí lidi a staré křivdy vyplují na povrch. S tím se ale Henry McCarthy nezabývá. Je to úspěšný spisovatel a domů se vrací jen proto, aby mohl pronést slavnostní řeč na místní škole a inspirovat novou generaci k tomu, aby svůj život netrávila v hospodě, ale šla studovat a bojovat za světový mír. Bohužel i jeho ale minulost dostihne. Narazí tady totiž na svou bývalou lásku a zdá se, že jistá jiskra mezi nimi stále je. Navíc se o něj ale pokouší i mladá studentka a zdá se, že hodlá být poměrně neodbytná.

Zdroj:moviezone.cz

A druhý se jmenuje Shorts,který se v kinech objeví až 24.Září (Přibližně jako Dva a půl chlapa na CBS)...Jon si v něm zahraje otce Thompsona.

Žánr:Rodinný

Popis: Malý chlapec objeví barevný kouzelný kámen, který nejen plní přání, ale zároveň v malém městečku Black Falls, kde se příběh odehrává, způsobí naprostý chaos. To když se ho pokusí zmocnit závistivé děti

i vypočítaví dospělí.

Zdroj:CSFD.cz

Snad se Jonovi bude dařit a vydělá pořádný prachy xD

Komentáře:

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.